Wanneer u de PDF-factuur ontvangen van Isabel probeert weer te geven, kan het gebeuren dat u de waarschuwing 'Ten minstens één handtekening is problematisch' ziet.

Dit kan gebeuren bij het bekijken van documenten via Zoomit, maar ook voor reeds gedownloade documenten.

De oplossing bestaat erin om het certificaat van "Isabel Invoice Signer" toe te voegen aan de vertrouwde certificaten:

Klik op Handtekeningvenster

In Handtekeningen Selecteer de Ondertekend door Isabel Invoice Signer handtekening

Klik met de rechtermuisknop op Handtekening valideren

Klik op Eigenschappen van handtekening

In de eigenshappen van handtekeningen, Selecteer Certificaat van ondertekenaar weergeven...

Ga naar het tabblad Vertrouwd en Selecteer in het linkerdeelvenster het Isabel Invoice Signer-certificaat

Klik op Toevoegen aan vertrouwde certificaten...

Klik op OK

In het volgende scherm, vink Dit certificaat gebruiken als vertrouwd basiscertificaat en klik op OK

Sluit het PDF-document en open het opnieuw. De handtekeningen zijn nu ondertekend en geldig.