Zodra u één verzender wenst te aanvaarden, toont Zoomit u een overzicht met alle beschikbare verzenders in Zoomit die u een document aanbieden. In één klik kan u ze allemaal aanvaarden.

Alle beschikbare verzenders zijn op voorhand aangevinkt. Als u één van de verzenders niet wilt aanvaarden, kan u het vinkje voor de betreffende verzender steeds verwijderen.

Nb: Dit scherm verschijnt na het klikken op “ik aanvaard de bovenstaande verzenders”

Opgelet:

• Het gaat enkel om verzenders die facturen aanbieden (geen loonbrieven en dergelijke).
  • De mobiele banktoepassingen die Zoomit al geïntegreerd hebben laten nog niet toe om meerdere verzenders tegelijkertijd te aanvaarden.