U kunt te allen tijde de betaalstatus van een factuur aanpassen. Dit doet u bijvoorbeeld wanneer u de betaling hebt uitgevoerd zonder gebruik te maken van de betaalknop in Internet Bankieren of wanneer u een betaling weigert.
Ga als volgt te werk:

1. Start Internet Banking en ga naar de Zoomit-rubriek
  2. Selecteer de rubriek Documenten en dan de factuur waarvan u de betaalstatus wenst aan te passen.

3. Klik rechts van het scherm op Wijzigen.

4.  Klik op Reeds betaald en voeg eventueel een commentaar toe.

5. Klik op Bewaren om te bevestigen

De status van het document is nu gewijzigd in Reeds betaald.

Opgelet:

• Deze manuele wijziging heeft geen enkele invloed op de effectieve betaling van de factuur.
  • Deze wijziging wordt niet doorgestuurd naar de verzender.