Om een document te bekijken moeten Adobe Reader en zijn plug-ins correct zijn geïnstalleerd op uw computer.

Opgelet: PDF Complete of PDF Architect worden niet ondersteund.

Ga na dat Acrobat Reader en de nodige plug-ins zijn geïnstalleerd.

Internet Explorer: http://helpx.adobe.com/nl/acrobat/kb/quick-fix-view-pdfs-web.html

Firefox: http://support.mozilla.org/nl/kb/pdf-bestanden-bekijken-firefox-zonder-downloaden

Opgelet: Ook Apple Mac gebruikers moeten Adobe Reader geïnstalleerd hebben.