Verbergen van een geweigerde verzender

Nadat u de procedure Verzenders weigeren, heeft uitgevoerd blijft u op het scherm Verzenders. Selecteer in het linkse deel van het scherm de geweigerde verzender welke u wenst te verbergen.

• Klik op Verbergen in het rechter deel van het scherm.

De verzender is nu verborgen. U krijgt een bevestiging dat u deze verzender en de bijhorende documenten niet meer zult zien.
    Aan de linker zijde van het scherm verschijnen twee nieuwe menu’s: Zichtbare verzenders en Verborgen verzenders
    Deze menu’s laten u toe uw Zichtbare verzenders en Verborgen verzenders te bekijken en beheren.

Zichtbaar maken van een verzender

U kan op elk moment kiezen een verborgen verzender terug zichtbaar te maken (zolang de bewaarperiode van het document van die afzender niet wordt overschreden)

• Ga naar de sectie Verzenders

• Selecteer in het linkse deel van het scherm de verborgen verzender welke u wenst zichtbaar te maken
  • Klik vervolgens in het rechter deel van het scherm op Zichtbaar maken

De verzender en de bijhorende documenten zijn opnieuw beschikbaar in uw lijst van Verzenders (zolang de bewaarperiode van het document van die afzender niet wordt overschreden).
U kan desgewenst deze verzender ook opnieuw aanvaarden.